Meni

Kopa novice

Kako izbrati pravega ERP ponudnika za vaše podjetje

Avtor: Kopa d.d.
Izbira pravega ERP (Enterprise Resource Planning) ponudnika je ena najpomembnejših odločitev, ki jih lahko podjetje sprejme. ERP sistem igra ključno vlogo pri upravljanju poslovnih procesov, izboljšanju učinkovitosti in povečanju konkurenčnosti. Vendar pa je pomembno, da se pri izbiri ERP ponudnika osredotočite na več ključnih dejavnikov, da boste naredili najboljšo izbiro za vaše podjetje.

Kopa srečanje uporabnikov 2023

Avtor: Kopa d.d.
Kopa srečanje uporabnikov je tradicionalni dogodek podjetja Kopa d.d.. Redno se ga udeleži več kot 100 predstavnikov iz preko 40 podjetij. Dogodek je sestavljen iz dve delov:

Oblačne storitve: prihodnost podjetij

Avtor: Kopa d.d.
Oblačne storitve so vse bolj priljubljena izbira za podjetja vseh velikosti. Revolucionarna tehnologija, ki spreminja način, kako podjetja delujejo in poslujejo, ponuja številne prednosti. V prihodnosti se bo uporaba oblačnih storitev še povečevala, saj bodo podjetja postajala vedno bolj digitalna in digitalizirana.
Delujoči sistemi v proizvodnih podjetjih, kjer je Kopa celovito prisotna s svojimi rešitvami,  generirajo dragocene podatke, ki so gorivo napredne analitike. Skozi obdobje zadnjih nekaj let so se pričakovanja odločevalcev spremenila in ko je v to zgodbo vstopila še umetna inteligenca (AI) in algoritmi, ki se stalno izboljšujejo, so se odprle nove dimenzije. Pričakovanja torej ne temeljijo več samo na točnih trenutnih podatkih, ampak segajo v zanesljivo napovedovanje dogajanja in v avtomatizme, ki so sposobni ob odstopanjih tudi ukrepati. Zaradi…
Planiranje proizvodnje je ključni proces v vsakem podjetju, saj omogoča optimalno upravljanje proizvodnih virov in izboljšanje proizvodnih procesov. Glavni cilj planiranja proizvodnje je zagotoviti, da so potrebni viri na voljo, vključno s surovinami, delovno silo, opremo in prostorom, ter da se ti viri ustrezno razporedijo in uporabijo za dosego ciljev podjetja v proizvodnji.
Podjetje Kopa d.d., vodilno podjetje na področju programske opreme, išče izkušenega in motiviranega prodajnega svetovalca specialista, ki bo aktivno sodeloval pri razvoju našega poslovanja. Če imate strast do prodaje, izjemne komunikacijske veščine ter željo po doseganju ciljev, vas vabimo, da se pridružite naši strokovni ekipi in postanete ključni člen naše rastoče organizacije.

Od kaosa do reda s pomočjo KOPA ERP sistema?

Avtor: Kopa d.d.
Informacijski sistem ERP je celovit in integriran sistem, namenjen upravljanju ključnih poslovnih procesov v podjetju. Njegove funkcionalnosti omogočajo avtomatizacijo in konsolidacijo vseh  področij v podjetju proizvodnjo, komercialo, računovodstvo in finančno načrtovanje, upravljanje s človeškimi viri (HRM), ter  brezpapirno poslovanje. ERP omogoča obvladovanje poslovnih procesov  na podlagi povezovanja podatkov  iz različnih oddelkov podjetja. Z njegovo pomočjo se lahko izboljšuje produktivnost, učinkovitost in odločanje na vseh ravneh podjetja. Čemu pripomore uvedba informacijskega sistema ERP? boljše upravljanje finančnih virov,optimizacija zalog,sledenje in upravljanje prodajnih…
Z globalizacijo IT storitev se lahko na lokalnem tržišču IT naenkrat pojavi več ponudnikov za implementacijo enake rešitve, pogosto tudi za eno in isto rešitev globalnega proizvajalca programske opreme oz. IT rešitev.  In kaj bo odločilnega pomena za izbiro? Cena? Cena mora imeti pomembno vlogo, kljub temu pa ne smemo zanemariti ostalih dejavnikov.  Vsi ponujamo rešitev skladno z Industrijo 4.0, imenovano tudi četrta industrijska revolucija, ki se nanaša na trenutni trend avtomatizacije in prenosa podatkov v proizvodnih tehnologijah.  Vsi govorimo…